HBO sadržaji

HBO unapređuje iskustvo gledanja televizije i definiše nove načine zabave.

Uz tri tematska kanala:HBO, HBO 2 i HBO 3, te HBO videoteku, zabavite se uz široki spektar sadržaja: originalne HBO dramske i humorističke serije, najnovije blokbastere i filmove svih žanrova, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte.

 

HBO – Premijere najnovijih blokbastera i serija

HBO je glavni kanal HBO paketa, na kojem možete gledati ekskluzivne premijere najnovijih holivudskih blokbastera, vrhunske serije, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte.
Emituje se 24 sata na dan pa su sve glavne HBO originalne serije dostupne istovremeno kad i američka premijera.

 

HBO 2 – Zabava za cijelu porodicu

HBO 2 je kanal koji donosi širok izbor programskog sadržaja za cijelu porodicu.
Tokom dana najmlađi će uživati u porodičnim filmovima i dječjem sadržaju, a u večernjim satima na rasporedu su komedije, trileri, akcijski i dramski filmovi za svačiji ukus.


 

HBO 3 – Najbolje HBO priče

HBO 3 je potpuno novi kanal, posvećen serijama u udarnom terminu.
Uživajte u kultnim serijama koje su redefinisale žanr i postale dio kulture, ili zajedno s milionima gledalaca pratite nove serije prepoznatljive po HBO kvalitetu i izvrsnosti.
Osim najtraženijih hitova američke HBO produkcije, novi kanal donosi i popularne serije drugih studija, kao i serije iz HBO Europe produkcije.
Program upotpunjuju i pažljivo odabrani filmski naslovi koji se prikazuju tokom dana ili u kasnim večernjm terminima.

 

HBO OD Videoteka donosi jedinstveni doživljaj gledanja svih HBO sadržaja – potpuno besplatno uz HBO programski paket

Ona predstavlja elektronski video klub iz kojeg možete naručiti i pogledati sadržaje koji su predstavljeni u različitim kategorijama na pregledan način i možete je naći u podkategoriji glavnog menija – Videoteka – HBO OD.

Kao pretplatnik HBO paketa sadržaj HBO OD Videoteke je potpuno besplatan i možete ga više puta gledati, bez ikakvih ograničenja, kada god to želite. Svaki mjesec vas u videoteci očekuje minimalno 100 hit filmova i serija, a oni se osvježavaju na sedmičnoj bazi. Prava poslastica su i premijere serija u videoteci prije njihovog prikazivanja na HBO kanalima.

Saznaj više o Videotekama u Open-u u Open tutorijal videu:

 

Datum objave: 23-06-2016